Corradi
Inzichten

Corradi Cinema Lounge: het aftellen is begonnen voor de 80ste editie van het filmfestival van Venetië 2023

Corradi Cinema Lounge: het aftellen is begonnen voor de 80ste editie van het filmfestival van Venetië 2023
Filmliefhebbers van over de hele wereld bereiden zich voor om zich onder te dompelen in de magische en fascinerende sfeer van het internationale filmfestival van Venetië. Dit jaar viert het evenement zijn 80ste editie en Corradi bereidt zich voor om opnieuw deel te nemen met zijn exclusieve buitenruimte: de "Corradi Cinema Lounge", opgezet bij Hotel Ausonia Hungaria aan het Lido.

General-view-at-Corradi-Cinema-Lounge-at-Ausonia-Hungaria-5-Stars-Hotel-33.jpg

Deze langverwachte editie van de Biënnale, die plaatsvindt van 30 augustus tot en met 9 september, wordt opnieuw een spannende ontmoeting tussen de vernieuwing van de internationale filmscène en illustere gasten van over de hele wereld. Dit alles in een exclusieve setting van de stad Venetië en haar omgeving, waarbij de ruimte die is ingericht door Corradi als podium zal fungeren voor interviews, ontmoetingen en evenementen.
 
General-view-at-Corradi-Cinema-Lounge-at-Ausonia-Hungaria-5-Stars-Hotel-45.jpg

De zeilen Defense, met hun combinatie van modern design en functionaliteit, verwelkomt journalisten, acteurs en producers in de Corradi Cinema Lounge, dat een exclusieve en verfijnde ruimte biedt waar ze zich kunnen ontspannen en elkaar kunnen ontmoeten: een oase van comfort en stijl, perfect voor presentaties en momenten van samenzijn.
 
Het Internationale Filmfestival van Venetië is van oudsher een prestigieus evenement, waar elegantie en glamour worden gecombineerd met talent en passie voor film. Dit jaar, evenals tijdens de vorige editie, zal onze aandacht uitgaan naar het belang van outdoor in het stedelijke landschap en aan de bijdrage ervan bij het creëren van gedeelde ruimtes, als plaatsen van cultuur, gezelligheid en welzijn.

Zoals we weten ontmoeten sterren elkaar niet alleen in bioscopen, maar juist ook in de open ruimtes van het Lido - zoals onze Corradi Cinema Lounge - waar het mogelijk zal zijn om de langverwachte grootheden van deze editie te ontmoeten zoals Woody Allen of Wes Anderson wat betreft regisseurs die niet aan de competitie meedoen, of auteurs van titels die strijden om de Gouden Leeuw, zoals: Sofia Coppola, Luc Besson, Bradley Cooper, David Fincher of Michael Mann, of onze Saverio Costanzo of Matteo Garrone, om er maar een paar te noemen.

144A2444.jpg

Het aftellen is begonnen. September 2023 wordt de maand waarin Corradi's cinematografische kunst en design elkaar weer zullen ontmoeten in Venetië. Bereid je voor om jezelf onder te dompelen in de filmmagie en beleef een onvergetelijke ervaring in de Corradi Cinema Lounge. Mis je kans niet om deel uit te maken van deze buitengewone editie, volg ons op sociale netwerken om erachter te komen wie ons elke dag komt bezoeken!

Tot ziens in Venetië, we kunnen niet wachten om samen de gezichten en verhalen te ontdekken die het grote scherm en de buitenruimtes van Corradi zullen bezoeken.
 

Contact us

Download the catalog or request a quotation